2015 modeshow

A Global Voice for Women             

Soroptimist Club Leuven

Onze goede doelen Akaba Heverlee, gehandicapten scouts , Mabinti uit Tanzania en Leren Ondernemen Leuven hebben samen 15000 euro ontvangen.

FIFTY SHADES OF FASHION

BRABANTHAL 19 SEPTEMBER 2015


Op 19 September 2015 is Soroptimist Club Leuven al aan de achtste editie van haar ondertussen gekende modeshow toe.


Dit jaar wordt een nieuwe twist gegeven aan het concept en belooft het event een totaalspektakel te worden waarbij u omver geblazen zal worden door de gedurfde combinatie van “Classic meets fashion”.

We zijn ontzettend blij dat Noémie Schellens (www.noemieschellens.com), Leuvens stadssopraan en culturele ambassadrice, samen met Kobe Baeyens, de uitdaging aangenomen heeft om live klassieke muziek te laten samenvloeien met het trendy gegeven van “mode”.


Wat betekent “Fifty shades of fashion”  eigenlijk?  Wel eerst en vooral wordt het getal 50 gezien als een geluksgetal en vertegenwoordigt het volgens anderen mannelijkheid en passie….Bovendien kan het oog slechts 32 facetten kleur onderscheiden waardoor het hogere cijfer van 50 aangeeft dat er tal van mysterieuze, ongeziene facetten te zien zullen zijn.  Samenvattend… de show zal verrassend en dynamisch zijn door de ongeziene combinaties.

Ook de sorop-leden zullen hun beste beentje voorzetten om de laatste mode trends te showen. Hiervoor selecteren tal van Leuvense handelaars met zeer gewaardeerde fashion labels hun allernieuwste collecties.


Voor de show is het pop-up restaurant geopend met een heerlijk buffet, na de show start de afterparty met Crazy Sir G (www.crazysirg.com) kortom … alle ingrediënten voor een spetterend event. De locatie is opnieuw Brabanthal in Leuven met ruime parkeergelegenheid.


Waarvoor organiseren we dit alles?


Wel dit jaar hebben we ervoor gekozen om verschillende sociale projecten te ondersteunen met de opbrengst van het event. Zo zullen o.a. Akabe Leuven, de scouts voor gehandicapten en Mabinti, een vrouwen leercentrum in Tanzania op onze steun kunnen rekenen.