2016 Modeshow

A Global Voice for Women             

Soroptimist Club Leuven

Dankzij uw talrijke aanwezigheid en de vele trouwe sponsors, hebben we 20000 Euro kunnen schenken aan 4 Leuvense Sociale projecten: De Ruimtevaart, Akabe, MPC Ter Bank en Sporen vzw

FIFTY SHADES OF FASHION

BRABANTHAL 1 OKTOBER  2016


Op 1 Oktober 2016 was Soroptimist Club Leuven al aan de negende editie van haar ondertussen gekende modeshow toe.


Sinds vorig jaar hebben we een nieuwe twist gegeven aan het event waarbij we zorgen voor een verrassend totaalspektakel: de catwalk wordt immers ondergedompeld in een speciale sfeer waarbij live songs en mode feilloos samenvloeien!   


We zijn ontzettend blij dat Gregory Frateur en zijn  band Dez Mona (www.dezmona.com) deze uitdaging wilden aangaan en een assortiment van hun uitgebreid muziek repertorium wilden brengen.  Dez Mona is een Belgische band die een combinatie speelt van jazz, gospel, drama en spirituals. De fantastische stem van Gregory met hoog stembereik in combinatie met een fantastische groep muzikanten heeft iedereen een onvergetelijke avond bezorgd.  En dit alles gecombineerd met een vleugje mode, waarbij de sorop-leden hun beste beentje voorgezet hebben om de laatste mode trends te showen. Tal van Leuvense handelaars met zeer gewaardeerde fashion labels toonden hun allernieuwste collecties.

Aansluitend na de sgebondede Crazy Sir G voor een spetterende after party.